The big week is finally here!

Efter mange måneders forberedelse er vi nu endelig fremme ved ugen hvor det hele går løs! Vi er spændte på at skulle afholde Danmarksmesterskaberne i springning endnu engang, samtidig med vores internationale stævne. En på forhånd stor tak til alle vores sponsorer, der igen igår er med at sikre et godt event! Vi er ligeledes spændte på vores store gallaaften, hvor vi ser frem til at hædre unge talenter, fantastisk ridende seniorer, unikke grooms og uundværlige supportere!

Vi ses i Sommersted!

//

After many months of preparation ABSOLUTE HORSESHOW is finally here and we are looking so much forward to once again be hosting the Danish Championships and our international show at the same time. A huge thank you in advance to our amazing sponsors, who once again plays a significant part in creating a great event. We are also very exciting about our big galla night, where we will be honouring young talents, amazing seniors, unique groom and indispensable supporters!

See you in Sommersted!