Absolute Horses TV

ABSOLUTE HORSES TV
Så er der ved at være små tre uger til DM, 2018! - og vi har set meget frem til at kunne offentliggøre et spændende projekt vi har kastet os ud i i år. 
I samarbejde med Zibrasport og Rasmus Bagger Equestrians lancerer vi Absolute Horses TV, hvor vi vil stille helt skarpt på dette års Danmarksmesterskaber. Med Rasmus Bagger's ekspertise vil vi have juniorer, ungryttere og seniorer mfl. igennem studiet, til en snak om sporten mm.. Rasmus har coachet og rådgivet sportsudøvere på alle niveauer, lige fra springsportens top rangerende ryttere på verdensranglisten, til nationale teams. Han er adskillige gange blevet omtalt som "one of the best motivational speakers in Europe". Der vil blive streamet live fra studiet fredag, lørdag og søndag på Zibrasport.dk og her fra vores facebook-side. Vi håber i vil se med fra d. 15-17 juni:) 
Ses til DM! #DM2018