The big week is finally here!

Efter mange måneders forberedelse er vi nu endelig fremme ved ugen hvor det hele går løs! Vi er spændte på at skulle afholde Danmarksmesterskaberne i springning endnu engang, samtidig med vores internationale stævne. En på forhånd stor tak til alle vores sponsorer, der igen igår er med at sikre et godt event! Vi er ligeledes spændte på vores store gallaaften, hvor vi ser frem til at hædre unge talenter, fantastisk ridende seniorer, unikke grooms og uundværlige supportere!

Vi ses i Sommersted!

//

After many months of preparation ABSOLUTE HORSESHOW is finally here and we are looking so much forward to once again be hosting the Danish Championships and our international show at the same time. A huge thank you in advance to our amazing sponsors, who once again plays a significant part in creating a great event. We are also very exciting about our big galla night, where we will be honouring young talents, amazing seniors, unique groom and indispensable supporters!

See you in Sommersted!

Tidsplan

Vi nærmer os så småt terminen for dette års Danmarksmesterskaber og vi har nu en tidsplan for DM 2019 / Absolute Horseshow klar.

Den ligger tilgængelig her på siden under eventet.

Der kan ligedes findes informationer vedrørende billetter, entré, overnatningsmuligheder mm.

Årets rytterfest 2019

ÅRETS RYTTERFEST 2019
Fredag d. 2. august fra kl. 19.30

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Fra kl. 19.30 Velkomst & Fordrink
Fra kl. 20.00 Lækker 3-retters buffetmenu

Under middagen og et par timer frem spilles der musik af de 2 professionelle musikere Langhoff & Dohn.
https://www.youtube.com/watch?v=UgLfXMFwImo

Derudover har vi inviteret ikke mindre end standup komiker UFFE HOLM. Han er en af Danmarks mest erfarne komikerer og leverer altid et brag af et Standup Show. Uffe vil komme med et par festlige indslag under middagen inden festen fortsætter.

AWARD SHOW
Vi afholder et AWARD SHOW for at hylde de danske ryttere, grooms, team players og deres performance det seneste år. Kategorierne og nominerede vil blive præsenteret inden længe.

Fra kl. 23.00 spiller DJ Alexander Krogh som er en dansk mainstream og klub DJ, som med sin gode erfaring og passion for musik er kendt for at kunne få gang i festen her hos Absolute Horses.

Prisen for alt ovenstående er kr. 300,- pr. person.

Ønsker man først og deltage efter spisning fra kl. 22.00 er prisen kr. 75,- pr. person incl. den første drink gratis.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Praktisk info:

Festen afholdes i vores store ridehal som vil være pyntet festligt op!

Billetter til rytterfesten kan købes via dette link https://absolutehorses.billet.dk/order/gateway/13260690

For ryttere der alligevel tilmeldes DM stævnet, kan det købes sammen med startgebyret på DRF GO.

Det er også muligt at købe biletter via mail info@absolutehorses.dk - betaling via mobilepay.

Billetter kan købes indtil torsdag d. 1. august kl. 12.00.

Absolute Awards

We are hosting an award show to honour all the amazing Danish riders, grooms, team players etc. and their performances within the past year!

The show will take place during the Danish Championships / CSI2*/ CSIYH / CSIP

The categories and nominees will be announced at our platforms as we approach the event!

See you in August!

Walber Equestrian

Vi er glade for at kunne præsentere endnu en sponsor ved dette års DM: Walber Equestrian.

Walber har leveret ridebanerne her ved Absolute Horses, hvor vi altid har super bundforhold.

Walber Equestrian leverer alt fra de kendte ridebunde Walber Surfaces over staldinventar af det tyske kvalitetsmærke Laake til hestesolarier, spejle til ridehal og bane, baneplanere, eksklusivt træhegn og gummimåtter til stald, bokse og gangarealer. 

Se mere på www.walber.dk

Rasmus Bagger Equestrians

We have the pleasure of working with mental coach Rasmus Bagger during this years Danish Championships. 
Rasmus Bagger is perhaps the most sought after mental trainer and coach in the equestrian world! With world class clients like Rolf Göran-Bengtsson, several national teams in both dressage, show jumping, eventing and Icelandic horse riders, Rasmus Bagger has already long ago proved the extreme value of his results, teachings and tools.

www.rasmusbagger.com

33154409_10156354807336197_5485409888307773440_n.png

Absolute Horses TV

ABSOLUTE HORSES TV
Så er der ved at være små tre uger til DM, 2018! - og vi har set meget frem til at kunne offentliggøre et spændende projekt vi har kastet os ud i i år. 
I samarbejde med Zibrasport og Rasmus Bagger Equestrians lancerer vi Absolute Horses TV, hvor vi vil stille helt skarpt på dette års Danmarksmesterskaber. Med Rasmus Bagger's ekspertise vil vi have juniorer, ungryttere og seniorer mfl. igennem studiet, til en snak om sporten mm.. Rasmus har coachet og rådgivet sportsudøvere på alle niveauer, lige fra springsportens top rangerende ryttere på verdensranglisten, til nationale teams. Han er adskillige gange blevet omtalt som "one of the best motivational speakers in Europe". Der vil blive streamet live fra studiet fredag, lørdag og søndag på Zibrasport.dk og her fra vores facebook-side. Vi håber i vil se med fra d. 15-17 juni:) 
Ses til DM! #DM2018

Basis Bank

Vi har glæden af at kunne byde velkommen til endnu en fantastisk sponsor ved dette års Danmarksmesterskab, 2018. 

Om Basis Bank: 

Tilbage i år 2000 gik en række visionære ildsjæle sammen om at skabe Basisbank. Og den 4. september samme år så landets første rendyrkede internetbank dagens lys. Drivkraften var drømmen om at skabe en anderledes bank. Og selv om resten af verden efterhånden er kommet efter os på teknologien, og finanskrisen har gjort os et par erfaringer rigere, er det stadig ambitionen om at gøre det anderledes, der driver værket.

Som navnet antyder, handler det om at komme tilbage til basis. Holde det enkelt. Til en god pris. Simpelthen. Vi er jo bare en bank – og der er vigtigere ting i livet.

Aflysning af stævner

Kære deltagere ved B-stævnet i den kommende weekend, samt C-stævne fra d. 10. - 13. maj !

Vi har valgt at aflyse vores stævner. 
Vi håber der snart kommer ro på hele situationen omkring Herpes Virus, så vi forhåbentlig snart igen kan afholde stævner i trygge forhold for både heste og ryttere.

Alle ryttere bedes sende mail med deres oplysninger samt reg. og konto nr. til tilbagebetaling af starter / bokse til følgende mail event@absolutehorses.dk

Vi skal nok returnere jeres penge hurtigst muligt. Men da vi havde en del starter begge weekender, er det et stort arbejde.

Jf. Handelsbetingelser på DRF GO refunderes gebyret (30 kr.) til rideforbundet ikke.