Absolute Awards

We are hosting an award show to honour all the amazing Danish riders, grooms, team players etc. and their performances within the past year!

The show will take place during the Danish Championships / CSI2*/ CSIYH / CSIP

The categories and nominees will be announced at our platforms as we approach the event!

See you in August!

Walber Equestrian

Vi er glade for at kunne præsentere endnu en sponsor ved dette års DM: Walber Equestrian.

Walber har leveret ridebanerne her ved Absolute Horses, hvor vi altid har super bundforhold.

Walber Equestrian leverer alt fra de kendte ridebunde Walber Surfaces over staldinventar af det tyske kvalitetsmærke Laake til hestesolarier, spejle til ridehal og bane, baneplanere, eksklusivt træhegn og gummimåtter til stald, bokse og gangarealer. 

Se mere på www.walber.dk

Rasmus Bagger Equestrians

We have the pleasure of working with mental coach Rasmus Bagger during this years Danish Championships. 
Rasmus Bagger is perhaps the most sought after mental trainer and coach in the equestrian world! With world class clients like Rolf Göran-Bengtsson, several national teams in both dressage, show jumping, eventing and Icelandic horse riders, Rasmus Bagger has already long ago proved the extreme value of his results, teachings and tools.

www.rasmusbagger.com

33154409_10156354807336197_5485409888307773440_n.png

Absolute Horses TV

ABSOLUTE HORSES TV
Så er der ved at være små tre uger til DM, 2018! - og vi har set meget frem til at kunne offentliggøre et spændende projekt vi har kastet os ud i i år. 
I samarbejde med Zibrasport og Rasmus Bagger Equestrians lancerer vi Absolute Horses TV, hvor vi vil stille helt skarpt på dette års Danmarksmesterskaber. Med Rasmus Bagger's ekspertise vil vi have juniorer, ungryttere og seniorer mfl. igennem studiet, til en snak om sporten mm.. Rasmus har coachet og rådgivet sportsudøvere på alle niveauer, lige fra springsportens top rangerende ryttere på verdensranglisten, til nationale teams. Han er adskillige gange blevet omtalt som "one of the best motivational speakers in Europe". Der vil blive streamet live fra studiet fredag, lørdag og søndag på Zibrasport.dk og her fra vores facebook-side. Vi håber i vil se med fra d. 15-17 juni:) 
Ses til DM! #DM2018

Basis Bank

Vi har glæden af at kunne byde velkommen til endnu en fantastisk sponsor ved dette års Danmarksmesterskab, 2018. 

Om Basis Bank: 

Tilbage i år 2000 gik en række visionære ildsjæle sammen om at skabe Basisbank. Og den 4. september samme år så landets første rendyrkede internetbank dagens lys. Drivkraften var drømmen om at skabe en anderledes bank. Og selv om resten af verden efterhånden er kommet efter os på teknologien, og finanskrisen har gjort os et par erfaringer rigere, er det stadig ambitionen om at gøre det anderledes, der driver værket.

Som navnet antyder, handler det om at komme tilbage til basis. Holde det enkelt. Til en god pris. Simpelthen. Vi er jo bare en bank – og der er vigtigere ting i livet.

Aflysning af stævner

Kære deltagere ved B-stævnet i den kommende weekend, samt C-stævne fra d. 10. - 13. maj !

Vi har valgt at aflyse vores stævner. 
Vi håber der snart kommer ro på hele situationen omkring Herpes Virus, så vi forhåbentlig snart igen kan afholde stævner i trygge forhold for både heste og ryttere.

Alle ryttere bedes sende mail med deres oplysninger samt reg. og konto nr. til tilbagebetaling af starter / bokse til følgende mail event@absolutehorses.dk

Vi skal nok returnere jeres penge hurtigst muligt. Men da vi havde en del starter begge weekender, er det et stort arbejde.

Jf. Handelsbetingelser på DRF GO refunderes gebyret (30 kr.) til rideforbundet ikke.

Tak for en god weekend!

... og tak for at i kom og deltog i vores Equsana C - stævne. Vi fik skudt vores stævne-sæson godt i gang og fra

d. 4. - 6. maj

afholder vi igen stævne  - denne gang B-stævne (for heste). 

Vi har samlet et album med billeder fra weekenden her. 

Tusind tak for denne gang og på gensyn!

 

HUSK: vi afholder banetræning d. 23 april fra kl. 08.00 - 16.00